Story time

Buna, cititorule! 

M-am gândit să-ți povestesc și ție cum am luat decizia să trec brusc de la statutul de angajat la statutul de antreprenor și care sunt consecințele imediate, astfel încât să putem să ne cunoaștem mai bine.

În primul rând trebuie să știi că am 23 de ani. Pare o mișcare destul de riscantă la vârsta asta, însă am ales să îmi urmez instinctul. Mai trebuie să știi că niciodată nu am fost un om convențional și întotdeauna mi-a plăcut libertatea. Am ales să-mi creez universul și am căutat o bună perioadă de timp susținători ascunși, și spun ascunși pentru că în relația cu ei am fost doar un bun ascultător. Unii dintre ei sunt antreprenorii pe care “îi știu doar din cărți” dar care m-au făcut să înțeleg că fiecare om are șansa și oportunitatea sa și că ceea ce contează cel mai mult este să crezi în visul tău. Alții au luat parte direct la dezvoltarea mea, fapt pentru care sunt recunoscătoare și și-au câștigat definitiv un loc special în viața mea.

Povestea JURIDICAFÉ a început să se scrie în momentul în care lucrurile la fostul loc de muncă au luat o întorsătură bruscă și societatea pentru care lucram și-a închis porțile. Punct. A urmat o perioadă de tranzit și de panică pentru un “workaholic” convins, în interiorul căreia s-au aruncat multe CV-uri și s-au susținut o mulțime de interviuri. Ideea JURIDICAFÉ a luat naștere din nevoia mea de libertate, îmbinată perfect cu pasiunea pentru consultanță. Din dorința de a ajuta și de a face bine. Din validările pe care le-am primit de-a lungul timpului cu privire la activitățile pe care le-am desfășurat.

Deși sunt un om spontan și nonconformist, ideea mea a avut nevoie de validare, pe care am îmbrăcat-o în imboldul decisiv care a condus la momentul 0, și anume clasica întrebare “CE ȘTIU SĂ FAC AȘA DE BINE ÎNCÂT SĂ FIU PLĂTITĂ PENTRU ASTA?”. Astăzi, știu care sunt valorile care mă reprezintă și continui să mă motivez și să-mi urmez visul. Astfel, după un proces îndelungat de gândire și conectare a ideilor ce mă reprezintă, am creat JURIDICAFÉ. 

Pentru mine fiecare zi este o provocare. Știu că fiecare secundă contează și trebuie să profiți din plin de oportunitățile care ți se ivesc. Probabil aștepți un feedback sau un imbold care să-ți ofere și ție o nouă viziune asupra lucrurilor. Pentru asta, te aștept să ne conectăm, la o cafea, remote sau nu, unde să dăm de cap și celor mai complexe provocări. 

Eu sunt Andreea și îmi doresc să cresc frumos în mediul pe care mi-l creez singură, alături de voi!

 

Tu ce faci pentru visul tău?

A.M.

21 iulie 2021

DE LA ANGAJAT LA ANTREPRENOR

CONSULTANȚĂ

 la cafea
 

JURIDICAFÉ

București, Sector 2

Unde ne gasesti?

Ai o intrebare?

Urmareste-ne!

Copyright 2021. JURIDICAFÉ SRL

*or maybe just for you

HERE FOR THE NATION

CONTACTEAZA-NE!

BLOG