Redactăm contracte pentru societatea pe care o reprezentați, somăm debitorii și recuperăm creanțele pe care societatea le deține împotriva terților.

Încercăm să vă optimizăm activitatea, oferindu-vă îndrumare pe parcursul oricărui proiect aflat în desfășurare.

Persoana fizică este foarte bine protejată de legislația din România, astfel că este nevoie ca drepturile de care dispun angajații dumneavoastră să fie stabilite în mod corect și complet, pentru a nu crea situații litigioase între companie și angajații acesteia.

Știați că marca reprezintă un activ important pentru societatea dumneavoastră? În acest sens, vă ajutăm pe tot parcursul procesului de înregistrare astfel încât să vă bucurați de protecție necondiționată asupra bunurilor și/sau serviciilor pe care le comercializați.

Fie că este vorba de un divorț, fie că este vorba de un partaj de bunuri, suntem aici pentru a vă oferi sprijinul juridic adaptat cu exactitate pe problema dumneavoastră.

S.R.L. / S.A. / P.F.A. sunt cele mai întâlnite entități juridice înregistrate pe piața din România. În acest sens, venim în sprijinul dumneavoastră și întocmim noi toată documentația necesară!

CONSULTANȚĂ

 la cafea
 

JURIDICAFÉ

București, Sector 2

Unde ne gasesti?

Ai o intrebare?

Urmareste-ne!

Copyright 2021. JURIDICAFÉ SRL

*or maybe just for you

HERE FOR THE NATION

CONTACTEAZA-NE!

DREPT COMERCIAL

CONSULTANȚĂ ÎN AFACERI

DREPTUL MUNCII

ÎNREGISTRARE MARCI

DREPT FAMILIEI

INFIINTARE ENTITĂȚI JURIDICE

*MAKE IT LEGAL

SERVICII

CONTACTEAZA-NE!

CONTACTEAZA-NE!

Discută cu unul dintre consultanții noștri despre problema ta!